Intelligently combine.

Getting the most out of it: top results with our front-rear combination

Your ticket to the cleanest forage

The perfect match.

Nothing found.

Reasons for a REITER front-rear combination

Kombinationen av våra maskiner RESPIRO R3 Profi och RESPIRO R9 Profi erbjuder en extremt effektiv och fördelaktig lösning för foderskörd. Denna intelligenta front-bakre konfiguration gör att båda maskinernas styrkor kan utnyttjas optimalt och därmed uppnå bästa resultat.

En viktig fördel med den här kombinationen är att fodret inte körs över. Medan RESPIRO R3 profi är monterad på traktorn som en frontmaskin, säkerställer den att fodret försiktigt plockas upp innan traktorn kan köra över det. Detta minskar avsevärt föroreningen av fodret och säkerställer att endast rent foder av hög kvalitet skördas. Den dragna maskinen, RESPIRO R9 Profi, kan köras högre, vilket ytterligare ökar skördeeffektiviteten. Den högre körpositionen för den bogserade maskinen minimerar risken för att foder blir liggande eller smutsigt. Detta minimerar risken för att foder förbises och ignoreras, särskilt i traktorns körfält. Genom att använda RESPIRO R3 Profi och RESPIRO R9 Profi i en front/bak-kombination uppnår du inte bara högre effektivitet och produktivitet, utan också betydligt bättre foderkvalitet. Fördelarna är uppenbara: Ingen överkörning av fodret, mindre förorening av fodret och en ren, fullständig skörd. Investera i denna intelligenta kombination och dra nytta av den innovativa teknik som erbjuds av våra RESPIRO-maskiner.

The benefits...

  • No overrunning of the chuck
  • Drawn machine can run higher - Less forage contamination
  • No forage can be left in the lane
  • The full working width also in side delivery

Anything is possible with REITER.

Get offer

Skriv till oss - vi finns här för dig!

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi kommer att försöka besvara din förfrågan så snabbt som möjligt. Whether you have questions, need more information or would like a customised offer – we look forward to hearing from you!

  • Non-binding offer
  • Informations
  • Potential analysis
  • Demo request

We look forward to receiving your non-binding enquiry!

    Which raking system do you currently use?

    What form of business do you have?

    RESPIRO - Pastures, animals, machines and men respire...